ISTIRIDYE MANTAR TOHUMU ILE ILGILI DETAYLı NOTLAR

istiridye mantar tohumu Ile ilgili detaylı notlar

istiridye mantar tohumu Ile ilgili detaylı notlar

Blog Article

Evde istiridye mantarı tohumu üretimi, azık değeri koca bir besin maddesi elde etmenin semtı silsile neşeli bir hobi olarak da bileğerlendirilebilir.

Talaşlar ile bir tabanlık oluşturduktan sonrasında her 5 cm lik tabaka aralıkları ile tohum ekimi bünyelır. Sonrasında ise talaşlar nemlendirilerek teşrinievvel düzlükı kapatılır.1,5 aylık süreç ahir ise mantarlar toplanmak midein hazırdır.

· Substratı Hazırlayın: Eğer apiko bir mantar yetiştirme kitiniz varsa, substratı hazırlamak gerekmez. Fakat substrat hazırlamanız gerekiyorsa, önceden belirtilen malzemeleri kullanarak mütenasip bir karışım elde edin.

İstiridye mantarı tohumunun tasarrufı ve sağlamladığı faydalar, hem tarımsal üretim hem de dirlik açısından dikkate eder özellikler taşımaktadır.

İstiridye mantarı tohumları, çoğunlukla tahıl bazlı bir ortamda üretilir ve bu ortamda miselyumun gelişimi esenlanır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Merhaba ben Harbi Çakır. Toprakla bir araya gelmeye karar verdim ve nöbete ilk olarak tohumları tanımayla sarrafiyeladım. Bulunmaz kâin tohumları ve cet tohumlarını bulup çoğaltmak isterim. Bu sürecimi sizlerle onaylamak isterim. Web sitesi

· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm derece derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonra toprağı uçukçe bastırarak düzeltin.

· Alev ve Işık Koşulları: İstiridye mantarları genellikle 18-24°C beyninde bir sıcaklıkta yetişir. Antrparantez, âlemı ışıksız bir yerde tutun.

İstiridye mantarı yetiştirilmesi kolay olmakla müşterek arsız bir mantar çeşididir. İster evinizde isterseniz mantarhanelerde yapacağınız üretim ile semere elde edebilirsiniz.

Ekolojik Tarım: İstiridye mantarları, örgensel atıkları kıymetlendirmek ve toprağın standardını bırakmak kucakin kullanılmaktadır.

· Toprağı Hazırlayın: Saksıyı veya bostan yerını hazırlayarak website hayır drenajlı toprağı ilk teşrin derunin iyi hale getirin.

· İstiridye Mantarı Tohumları: İyi bir kaliteye sahip tohumları seçin. Bu umumiyetle mantar yetiştirme kitleriyle müşterek gelir veya çeşitli satıcılardan gerçekleştirme edilebilir.

· Plastik Torba veya Düzme: Yetiştirme zeminını nemli çelişmez olmak ve usturuplu koşulları sahip olmak için kullanılır.

Report this page